Despre Autor

green-smile-av
Bună tuturor, mă numesc Dragoș Vasiloi, uni mă cunosc sub nickname-ul 3XTron. Trăiesc pe acest pămînt începînd din 1987 și pe parcursul vieții citesc, cunosc, experimentez, cercetez, analizez și încerc să mă dezvolt. Am hotărît să mă concentrez mai atent spre tehnologiile informaționale încă de cînd am fost mic și am făcut cunoștință cu un calculator care avea butonul „Turbo” pe lingă cel de pornire. Așa a  crescut pasiunea mea cu fuga la chioșcurile de presă după jurnale despre calculatoare, ca apoi să stau nopțile în internet-cafe pînă a îmi cumpăra primul calculator și prima conectare la rețeaua internet. Apoi am  obținut noi cunoștințe universitare și sunt Inginer licențiat ca urmare finisări cu succes a studiilor în Universitatea Tehnică a Moldovei facultatea Calculatoare Informatică și Microelectronică. După universitate 5-6 luni de zile mă distram dar creierul cerea hrană și am înțeles că disconfortul care a apărut, e din cauza unei foame de informației. Înțelegînd problema am început (nu cu mare viteză) să învăț și să mă pregătesc de noi provocări și certificări în viata profesională.
Timpul trece, pofta vine și am ajuns la GIAC cu bine. Am hotărît să încep primăvara cu un cadou pentru mine și anume să susțin cu succes un nou examen și anume GISCP mai multe detalii în articolul  Față în față cu GIAC, așa cum recomandă SANS Desigur verificarea valabilității certificatului se poate de făcut la adresa https://www.giac.org/certified-professional/dragos-vasiloi/176539
În vara anului 2018 am studiat “CompTIA Security+ Study Guide: Exam SY0-501 7th Edition” ca apoi pe data de 2 august să susțin examenul care confirmă cunoștințlele mele în domeniul securității informaționale. Verificarea valabilității certificatului se poate de făcut la adresa https://www.certmetrics.com/comptia/public/verification.aspx?code=X91WCQ9XY4P0VZ36  detalii despre acest proces se poate de citit în articolul cu “Dacă trebuie atunci facem Comptia Security+

În toamna anului 2016 am trecut cu succes procesul de certificare Cisco CCNA(avînd Cisco ID CSCO13010035) și am obținut cunoștințele adecvate necesare pentru lucru cu echipamente de rețea, detalii despre procesul prin care am trecut găsiți tot aici pe blog.

logo-ccna-rs

Am experiență conform carnetului de muncă(oficial) din anul 2010 dar experiență practică de lucru de facto începînd din anul 2004.
O profesie ce a pornit din hobby încă din clasa 7’a, a urmat universitatea, ca apoi să încep cariera cu experiență în anul 2004 o dată cu studiile universitate și muncind doar pe profesia alesă în domeniul calculatoare și rețele de calculatoare.

Am contribuit la proiectul OpenSource Unetlab  http://www.unetlab.com
am și particip în dezvoltarea versiune următoare sub numele de EVE-NG : Emulated Virtual Environment (curator domnul Uldis Dzerkals   https://www.linkedin.com/in/uldisdzerkals/) http://www.eve-ng.net/ https://www.indiegogo.com/projects/eve-ng-emulated-virtual-environment-next-gen/x/13824383# îi mulțumesc mult și pentru recomandarea lăsată de el pe profilul meu de Linkedin.

Pe alte rețele de socializare destinate domeniului de activitate
https://www.linkedin.com/in/vdragos

GitHub

https://github.com/3XTron

Doriți CV-ul meu?  Poftim în standardul Europass, update din data de Septembrie 2016.

Vasiloi Dragoș  CV-Europass-20180808-Dragos-Vasiloi-EN

Numele și prenumele(Obligator)

E-mail de contact (Obligator)

Subiectul

Mesajul (Obligator)

Leave a Reply