Certificarea CCNA reușită și trecerea de la Unetlab la EVE


Nu a fost ușor, nu a fost nici tare greu, dar luînd în considerație că din momentul ce am început studierea materialului pentru CCNA, am reușit să pregătesc nunta, să sărbătoresc nunta, să port de grijă soției însărcinate și apoi cel mai mare și mai minunat cadou al familiei noastre, primul fecior.
https://cisco.pearsoncred.com aici îmi văd progresul în carieră, și bucuria mea în recunoașterea de companie Cisco a cunoștințelor mele de nivel CCNA Routing and Switching după susținerea examenului din 23 Septembrie 2016 avînd Cisco ID CSCO13010035.

progress-ccna
Am studiat materialele în baza Netacad prin reprezentat local asociația DNT și anume cu ajutorul instructorului Sergiu Copacinschi (https://www.linkedin.com/in/sergiu-copacinschi-13a4b313) și cu această ocazie îi mulțumesc pentru efortul de pus și răbdarea avută.

Hai să vă arăt caietele cu conspectările care mă ajuta mai bine să memorez, sunt 7 volume aproape ca o carte:

Conspectări

Conspectări

Dar toate lecțiile teoretice sunt bune și uneori plictisitoare dacă nu le aplici în practică, pe acest motiv instrumentul meu de joacă a devenit Unified Networking Lab  (Unetlab) http://www.unetlab.com Un instrument care permite extrem de bine de a dezvolta cunoștințele nu doar pentru un începător dar și pentru un Expert.

Atît de tare am îndrăgit Unetlab că tocmai am început să contribui la el.
Cam așa arată structura fișierelor din Unetlab:

unetla-lab-view1

Un exemplu de topologie:
area-1

Acum cu tot bagajul de cunoștință mă apuc împreună cu echipa să muncim la o versiune următoare care se numește EVE-NG : Emulated Virtual Environment.
Campania de colectare a finanțelor pentru proiect https://www.indiegogo.com/projects/eve-ng-emulated-virtual-environment-next-gen#/
Tot acolo puteți vedea funcționalitățile propuse și Video cu pre-Alpha versiunea EVE.

Logo for EVE

Logo for EVE

Bookmark the permalink.

About 3XTron

Bună tuturor, pe parcursul vieții citesc, cunosc, experimentez, cercetez, analizez și încerc să mă dezvolt.

Leave a Reply