BSOD cadou de Paște de la Microsoft, sau update răufăcător cu nr ”KB3045999”

Am observat un număr mare de plîngeri de la prieteni, precum că arată ecranul albastru după ce se încarcă Windows 7. La prima vedere nimic neobișnuit, pînă nu am văzut ce fel de ecran albastru arată 🙂
errorrrr

Puțin am investigat și am dat de capăt. Apare eroarea dată din cauza unui update de la Microsoft cu nr ”KB3045999”  pentru OS Windows.
Metoda de restabilire a regimului normal Windows, e necesar să restabiliți sistemul de operare din data instalării acestui update, că nici ”Safe Mode” nu vă salvează. Folosiți instrumentul Microsoft Diagnostics and Recovery Toolset  (încărcați-l de pe DVD sau USB cu acest MSDaRT) sau  pornim din recovery mod care ne sugerează sistemul windows după tentativa de a se porni, pentru a-l restabili la data precedentă sau să dezinstalați acest update cu e indicat în imagine.

DaRT02.jpg-494x375

După ce sistemul a început să ruleze în regim normal, insistent vă recomand să scoateți bifa de la acest update. ca în imaginea de mai jos.

update

Cam atît pe azi, vă urez succes în ignorarea update-urilor  răufăcătoare și restabilirea sistemului în caz că e necesar.

Sau pornim din recovery mod care ne sugerează sistemul windows după tentativa de a se porni.
Acolo găsim CMD (Command Prompt) în care executăm comanda de mai jos cu condiția că sistemul rulează pe discul ”C” în caz contrar modificăm litera corespunzătoare unde se află sistema de operare.

și interzicerea de a mai face update după pornire pînă la logon.

dacă doriți să vedeți toate update instalate vă recomand să executați comanda următoare:

 

Apoi restart și lucrăm în regim normal ca de obicei 🙂

 

Tagged , . Bookmark the permalink.

About 3XTron

Bună tuturor, pe parcursul vieții citesc, cunosc, experimentez, cercetez, analizez și încerc să mă dezvolt.

Leave a Reply